Георги Димитров Адвокати

Георги Димитров Адвокати

Андреј Димитров

Кариера

Административен асистент во Георги Димитров Адвокати од самото основање.

Лични податоци

Роден на 01.09.1968 во Скопје, Македонија. Студирал на Универзитетот Св. Кирил и Методиј во Скопје. Ужива во спортот и растењето на своите две ќерки. Живее во Скопје, Македонија.

Контакт

DimitrovA@dimitrov.com.mk