Георги Димитров Адвокати

Георги Димитров Адвокати

Надица Димовска Адвокат

Надица Димовска Адвокат

Специјализација

Ја фокусира својата работа во областа натрговското, граѓанското право и работните односи, со особен акцент на парнични постапки. Екстензивното искуство во парниците и стопанските парници го стекнала преку застапување на најреномираните Македонски компании.

Професионално членство

Адвокатска комора на Македонија, Ротаракт Клуб Скопје.

Кариера

Пред да се приклучи кон тимот на Георги Димитров Адвокати во почетокот на 2010 година, работела во Секретаријатот за европски прашања во рамките на Владата на Република Македонија и во адвокатска канцеларија специјализирана за граѓански постапки.

Лични податоци

Родена на 10.05.1984 година во Скопје, Македонија каде и живее. Студирала на Универзитетот Св. Кирил и Методиј. Слободното време го исполнува со активности во Ротаракт Клуб Скопје, фитнес и аеробик.

Контакт

DimovskaN@dimitrov.com.mk